Camilla Tellerup sprang ud som selvstændig malermester i 2017. Siden er det bare gået én vej: Fremad!

Hun er en pige med krudt i røven.

Den betegnelse bruger Camilla Tellerup om sig selv, og det er ikke uden grund.

I en alder af kun 25 år sprang hun ud som selvstændig malermester i 2017, og siden er det bare gået én vej: Fremad for firmaet C. Tellerup i Sæby.

– Jeg har travlt, men ikke for travlt, slår Camilla fast.

Arbejde nok til lærlinge

Den unge malermester sætter sig hvert år nye mål. I 2017 var målet at ansætte en lærling. Det mål blev nået, oven i købet med ansættelse af to lærlinge. Den ene havde en måned tilbage af sin læretid, så hun gjorde sin uddannelse færdig hos malermester Tellerup.
I dag er den tidligere lærling selv selvstændig malermester. Det er Camilla glad for, da de to ikke så sjældent kan arbejde sammen om opgaver.
– Hun er dygtig. Vi går godt i spænd, og havde hun ikke valgt at blive selvstændig, var hun blevet ansat hos mig, siger Camilla.

Malermester med klare fremtidsmål

I 2018 havde Camilla Tellerup en medarbejder i praktik fra kommunen med henblik på en fast læreplads samt en medarbejder fra ZBC i Slagelse i delaftale. Håbet er at få så meget arbejde, at de begge kan fortsætte.

Målet om at ansætte en lærling blev altså nået. Camillas nye mål er, at opgaverne bliver så mange, at hun permanent kan have to lærlinge og en svend ansat.

Det tegner godt, for kunderne kan godt finde vej til firmaet i Sæby – og Camilla kan finde vej til dem. Hun har ikke udelukkende kunder fra lokalområdet men fra det meste af Sjælland, København og Lolland.

Camilla Tellerup er alsidig og løser opgaver lige fra nybyggeri til restaurering og også gerne små arbejdsopgaver hos private, både indendørs og udendørs.

Med på de nyeste malerteknikker

Malermester C. Tellerup følger godt med inden for sit fag.
– Hver gang der kommer noget nyt, vil jeg være med, erklærer hun.

Camilla tilbyder Nova Color, som en af de få i Danmark

Derfor tager hun tit på kursus, og hun har blandt andet været på kursus i Nova Color, hvor hun har lært om nye farver og teknikker. I forvejen mestrer Camilla marmoreringsteknikken, og med de nye produkter hun nu har sat sig ind i, kan det færdige resultat komme til at ligne marmor, beton, kobber, sølv, guld eller rust.

Ønsker en kunde den rustikke og hyggelige stemning, som en rustent udseende væg kan give, er Camilla parat, og kun fantasien sætter grænsen, konstaterer hun. Hun synes, det er spændende at bruge de nye teknikker, blandt andet oxidering.

Vælger kunden at få malet vægge eller andre overflader som for eksempel bordplader og gulve med de nye produkter og teknikker, kan de glæde sig over at få et helt unikt hjem, for resultatet bliver selv med brug af de samme produkter aldrig ens.

Kæresten er også selvstændig

Hjemmet på Langs Hegnet i Sæby rummer ikke alene C. Tellerups selvstændige virksomhed. Camillas mand Jesper Rosenbeck Pedersen driver sin virksomhed Rosenbeck’s Totalservice fra samme adresse.

Artiklen er skrevet for Virkli Kalundborg af journalist Sonja Husted Rasmussen

Share This