Vesterlyng Café

Lækker mad i naturskønne omgivelser

Giv anmeldelse
Vis på kort
x

Anmeld Vesterlyng Café

Anmeld på Google

Vesterlyng Café finder du ved den populære Vesterlyng Camping. Vesterlyng Café har beliggenhed i naturskønne omgivelser tæt ved vandet og med herlig udsigt til Nekselø. Når du besøger Caféen, har du rig mulighed for at blive tanket op med dejlige oplevelser i skønne omgivelser. Caféen har til huse ved Havnsø i et naturskønt område med rig mulighed for dejlige vandreture og andre herlige naturoplevelser.

Når du alligevel besøger området, er det en oplagt mulighed at slå et smut forbi havnen, som har Blå Flag station. Det betyder, at der i sommerperioden er en naturvejleder til stede, som kan lære børnene om bl.a. havets dyr og andre spændende naturfaglige ting. Endvidere har børnene rig mulighed for at hive fisk og krabber i land og få gode oplevelser sammen.

Vesterlyng har desuden en god sandstrand, som er meget børnevenlig. Stranden ligger i top fem i forhold til at være bedste badestrand. Her er en oplagt mulighed for at tage hele familien med. Når du bliver sulten og tørstig, kan du få stillet lysten på caféen. Caféen byder velkommen i et hyggeligt og familievenligt miljø – og meget gerne på terrassen når vejrguderne tillader det.

Noget for enhver smag

På Vesterlyng Café kan hele familien få stillet sulten, uanset om man er til “mormors hits” eller moderne café-mad fra klassisk Pariserbøf til Luksus lyng-burger. Dagens ret med “mæthedsgaranti” fås til fornuftige priser. Til familiens yngste er der tilpassede portionsstørrelser.
Vesterlyng Café anvender årstidens råvarer, helst fra lokalområdet og gerne økologisk, når det er muligt. De har bl.a. Gallowaykød til pariserbøf og luksusburgere – og supplerer hele sommeren med friske rødspætter.

Book caféen til fest eller reception

Vesterlyng Café kan bookes til selskaber hele året. Køkkenpersonalet kan stort set lave lige det, du ønsker. Vi tilbyder også andre services. Du kan for eksempel booke caféen i forbindelse med børnefødselsdage, receptioner, jubilæer og andre mærkedage. Der kan bestilles alt lige fra brunch, mormors det bedste, eksotisk verdensmad, buffet’er og festmenuer.

Da Vesterlyng Café ligger i forbindelse med Vesterlyng Camping, er det derfor muligt at kombinere en fest med f.eks. Adventure Golf og overnatning i campingpladsens hytter, luksushytter eller i campingvogn. Dette er en mulighed for, at du og din familie kan få nogle rigtig gode og sjove aktive oplevelser sammen.

Vesterlyng Café har åbent fra april til november. Fra december til marts kan caféen bookes til fest eller reception. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Kontakt Vesterlyng Café

Du er altid velkommen til at kontakte Vesterlyng Café ved at udfylde denne formular, hvis du vil vide mere om mulighederne.

Menu på Vesterlyng Café

Bordbestilling på telefon 59 20 00 66 er altid en god idé – så skal I ikke gå forgæves.

 

Sulten for sjov

Nachos med kyllingebryst, 95 kr.
Med rød cheddar, oliven, jalapenos, salsa, cremefraice og guacamole

Pommes frites, 45 kr.
m/mayo eller chili mayo eller ketchup (2 personer)

Burger og sandwiches

Lyng Burger de Luxe (225 g), 120 kr.
Galloway oksekød i varm bolle med ost, chili mayo, guacamole, salat, tomat, agurk, rød peber, løg, jalapenos, bacon, pomfritter eller nachos og dyppelse

Vesterlyng Club Sandwich, 105 kr.
Stegt kyllingefilet i varm bolle med smeltet ost, karrydressing, bacon, salat, tomat, agurk, rød peber, rødløg, pomfritter eller nachos og dyppelse

Pariserbøf (225 g) (ikke Take Away), 105 kr.
Galloway oksekød serveres på smørristet brød med kapers, rødløg, rødbede, peberrod, pickles (og spørg for rå øko-æggeblomme)

Vesterlyng Lakse Sandwich, 95 kr.
Røget laks i varm bolle med karrydressing, salat, tomat, agurk, soltørrede tomater, rødløg

Salater

Kyllingesalat, 95 kr.
Med stegt kyllingebryst, salat, agurk, soltørrede tomat, tranebær, sesam og balsamico

Græsk salat, 89 kr.

Børnemenuer

Byg-Selv Burger, 59 kr.
Serveres med galloway oksekød, salat, tomat, agurk, pomfritter og remoulade

Spaghetti Bolognese, 45 kr.

Fiskefilet med pomfritter og dyppelse, 45 kr.

Desserter

Belgiske vafler, 40 kr.
med syltetøj, is og fløde

Dagens kage, 45 kr.
m/syltede bær og is

Kaffe med kage, 40 kr.

}
Fantastiske burger

Ravnholtvej 3, Føllenslev, Danmark

Rutevejledning
Share This