Blomsterværkstedet Høng

Gør din dag smuk med buketter, dekorationer og brugskunst

Giv anmeldelse
Åben nu
x

Blomsterværkstedet Høng

Åbningstider

  • mandag: 09:00–17:30
  • tirsdag: 09:00–17:30
  • onsdag: 09:00–17:30
  • torsdag: 09:00–17:30
  • fredag: 09:00–17:30
  • lørdag: 09:00–14:00
  • søndag: Lukket
Vis åbningstider
Vis på kort
x

Anmeld Blomsterværkstedet Høng

Anmeld på Google
Anmeld på Facebook

Blomsterværkstedet Høng er med til at gøre dit liv smukkere med fantastiske og enestående blomsterkunst. Det kreative team står parat til at hjælpe dig med at finde den perfekte vært/værtindegave og har et stort udvalg af kaffe/the, brugskunst, delikatesser af høj kvalitet og meget andet. Kig ind i butikken, hvis du mangler en smuk buket til konen, veninden eller blot vil forkæle dig selv.

Vi laver også flotte gavekurve i forskellige prisklasser med alt hvad hjertet begærer af lækkerier. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave eller buket til enhver lejlighed. Vi prioriterer, at vores priser er i et leje, hvor alle kan være med.

Et sidste farvel – smukke bårebuketter, kranse mv.

Vi samarbejder med Bedemand Willers og laver alt lige fra kranse til andet kistepynt. Vi sætter en meget stor ære i at søge for, at dit sidste farvel til en du har kær bliver et smukt farvel med lige præcis de blomster og farver, du ønsker. Blomster der netop fortæller en historie på sin helt egen særlige og unikke måde.

Vi har et bredt udvalg inden for kistepynt og mulighederne er mange og kreativiteten er stor. Vores kreative team står klar til at give råd og vejlede dig i forhold til kistepynt og kranse. Du er også velkommen til at kigge på vores hjemmeside. Klik her for at lade dig inspirere. Tag et blik på de mange billeder af forskellige muligheder og eksempler på opsatser, bårebuketter, kranse, hjerter, blomster i kurv og kistepynt.

Det er altid svært og sorgfuldt, at beslutte hvilken kistepynt, der skal anvendes. Derfor er det en meget høj prioritet for os, at hjælpe dig med rette råd og vejledning, så dit sidste farvel bliver præcis, som du og familien ønsker det. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Sig det med blomster

Vi har mange års erfaring i at lave blomsterbuketter, blomsterpynt og dekorationer til enhver lejlighed og til forskellige mærkedage. Vi laver også unikke og enestående brudebuketter.

Hvis du har et særligt ønske til din brudebuket, så kig ind til os og vi finder i fællesskab ud af, hvordan netop din buket skal se ud til din store dag. Vi har en del billeder på vores hjemmeside i menuen ”Blomster til bryllup”, du evt. kan lade dig inspirere af. Det kan også være, du har din helt egen specielle idé til, hvordan netop din brudebuket skal se ud – også her vil vi glæde os til et kreativt samarbejde med dig, så du kan få lige præcis den brudebuket, du ønsker dig til din store dag.

Hos os får du personlig betjening

Personlig betjening og vejledning er noget vi sætter meget højt i Blomsterværkstedet Høng. Vi har mere end 20 års erfaring i at lave blomster, buketter mm. Hos os er kvaliteten i top og vi gør en dyd ud af, at kunderne føler sig velkomne i butikken og får den rette hjælp. Derfor glæder vi os til at byde dig velkommen i butikken.

Annette Trampenberg

Annette har stor erfaring med blomsterbinding. Blomsterværkstedet, som ligger i Høng Centret, er en butik i rivende udvikling og sælger alt indenfor blomster, brugskunst, delikatesser, dekorationer, kaffe, te og meget mere.

Du kan bruge nedenstående formular til at kontakte Annette for forespørgsel om blomster, kurve og andet.

}
Helt fantastisk sødt og hjælpsomt personale. Lækkert udvalg af delikatesser og altid smukke blomster og gaveartikler. 10/10 😊❤

Blomsterværkstedet Høng - Blomster, brugskunst og dekorationer, Hong, Denmark

Rutevejledning
Share This