Reersø Strand

En hyggelig og børnevenlig strand med off. toiletter

Giv anmeldelse
Åben nu
x

Reersø Strand

Åbningstider

  • mandag: Åben 24 timer
  • tirsdag: Åben 24 timer
  • onsdag: Åben 24 timer
  • torsdag: Åben 24 timer
  • fredag: Åben 24 timer
  • lørdag: Åben 24 timer
  • søndag: Åben 24 timer
Vis åbningstider
Vis på kort
x

Anmeld Reersø Strand

Anmeld på Google

Den offentlige strand ved Reersø kan ved første øjekast se ud som om den ikke er noget særligt. Men kigger man nærmere efter, så rummer stranden en masse muligheder for både børn og voksne.

Smuk beliggenhed

Reersø Strand vender mod nord og ligger i forbindelse med det hyggelige sommerhusområde. Fra stranden kan du nyde udsigten over Jammerland Bugt. I klart vejr er det muligt at skimte både Asnæs ved Kalundborg, Fyns Hoved og Samsø.

Mange benytter stranden til gåture om aftenen, for at nyde den smukke solnedgang.

Strandens faciliteter

For enden af Vilhelmsvej finder du parkering med plads til 15-20 personbiler. Herfra er der ca. 15 meter til stranden. I forbindelse med parkeringspladsen er et offentligt toilet.

Selve stranden nedenfor parkeringspladsen er ikke optimal, men går man nogle hundrede meter mod enten øst eller vest, så finder du sagtens pletter med rent sand, hvor du kan bredde dit håndklæde ud og nyde nogle dejlige timer.

Der kan godt være en del sten i selve strandkanten, men kommer man udover disse, så er der en fin sandbund.

Det er i øvrigt en børnevenlig strand. Der er relativt lavvandet et godt stykke ud.

Gode aktiviteter ved Reersø Strand

Reersø Strand indeholder mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne.

Både øst og vest for parkeringspladsen er der placeret bølgebrydere (store kampesten) ud fra stranden. Det betyder, at der dannes små laguner mellem stensætningerne, hvor vandet er lavt og varmt. Det er perfekt til mindre børn.

Badning

Stranden er bestemt et besøg værd, hvis man trænger til at få afkølet kroppen på en varm sommerdag. Efter en tur ved stranden kan du køre en tur til Reersø Havn og få en is eller noget lækker fisk. Du kan også besøge den populære Reersø Kro og få et måltid mad.

For de friske, ar Reersø selvfølgelig også sin egen vinterbadeklub. Her trodser de modige mennesker både vind og vejr. De mødes flere gange om ugen for at få en svømmetur – og opleve det sus i kroppen det kolde vand giver.

Krabbefiskeri

Men stensætningerne giver også andre muligheder. Mellem stenene lever en masse krabber. Mange børn får hver sommer adskillige timer til at gå med at fange krabber. Det er både sjovt og spændende.

Kajak

På grund af Reersø Strands gunstige placering, er den et yndet udflugtsmål for folk der sejler kajak. Uanset om man bor i sommerhus ved Reersø Strand eller om man kommer på besøg i bil, så er det nemt at få sat sin kajak i vandet. Mange nyder at sejle fra stranden og en tur ud til klinten på varme sommeraftener, hvor man samtidig kan nyde solnedgangen.

Fiskeri

Rigtig mange lystfiskere bruger standen til at dyrke deres hobby. Det er en god strand at fiske ved på grund af den sandede havbund. Der er fisk at fange stort set året rundt.

Velkommen på Reersø Strand.

}
Aften badning ved Reersø Strand

Vilhelmsvej 20, 4281 Gørlev, Denmark

Rutevejledning
Share This