Vollerup Shelterplads

Få et hvil i smukke og autentiske omgivelser

Vis på kort
x

Anmeld Vollerup Shelterplads

Anmeld på Google

Shelterpladsen i Vollerup Skov er bestemt et besøg værd. Kommer du i bil, så finder du shelterpladsen ved at parkere ved Vollerup Overdrev 45 og følge Naturstyrelsens skilte ca. 500 meter ad stier ned til søen og gennem skoven.

Pladsen består af 2 shelters med plads 5-6 personer hver. Der er to bålsteder. Pladsen ligger i en lysning omkranset af højre fyrretræer.

Vollerup Skov

Vollerup Skov er en ung skov, som er blevet plantet ad flere omgange. Den ældste del af skoven er fra 1993. Der er især plantet bøg og eg, men også en del nåletræ, som er med til at skabe variation og forskellige stemninger i skoven. Skovbrynene er sammensat af forskellige danske træer og buske. De er vigtige levesteder for mange dyr. Du kan især opleve et spændende og aktivt fugleliv.

Engang var her mange søer og moser. En del af dem er nu genskabt, og nogle nye anlagt. De lyse områder på kortet (se billeder længere nede) er områder, som ikke er tilplantede. Det giver en god variation i skoven til glæde for skovgæsterne og for vildtet, som søger føde på de åbne arealer.

Vollerup Overdrev 58, 4400 Kalundborg, Danmark

Rutevejledning
Share This