Gaardhotellet

Når du og dine kollegaer skal arbejde i Kalundborg!

Giv anmeldelse
Vis på kort

Gaardhotellet er omgivet af smuk natur og ligger cirka fire kilometer fra det centrale Kalundborg i Vestsjælland. Der tilbydes blandt andet Wi-Fi, gæstekøkken, samt lyse og moderne værelser. Gaardhotellet skaber nogle hyggelige rammer i en moderne og rustik stil.

Gæsterne kan slappe af ved brændeovnen i Gaardhotellets fælles opholdsstue, hvor der ligeledes er TV med internationale kanaler. Der tilbydes gratis te og kaffe. Vi har desuden både grillfaciliteter og udendørs siddepladser i haven.

Gaardhotellet er et nyopført lille hotel der lever op til de nyeste standarder for indeklima og brandsikkerhed. Vi anvender CO2 neutrale energikilder som pillefyr og solceller.

Gaardhotellet – et hotel for erhvervslivet i Kalundborg

Gaardhotellet har specialiseret sig i skræddersyede løsninger til erhvervslivet. Ønsker du ophold som enkelt person eller gruppe, for en kort eller længere periode, eller afholde firma events og møder, så finder vi den rigtige løsning for dig/jer!

Gaardhotellet har en samarbejdsaftalen med Novo Nordisk og NovoZymes vedr. mødepakker og indkvartering af medarbejdere.

Vi ligger centralt placeret i en radius på 1-3 km fra de nærmeste store koncerner. Vi har i dag en lang række virksomheder som kunder, herunder Novo Nordisk, Novozymes, NOV Flexible, Statoil samt mindre omkringliggende virksomheder.

Kontakt Gaardhotellet så vi sammen kan finde den rette løsning til lige netop dig/jer – bygget på pris, kvalitet og service.

Dagsmøder og events

Gaardhotellet er ideelt til små udbytterige møder eller mindre firma events. Det kunne f.eks. være bestyrelsesmøder, mindre møder, diskrete møder, eventweekends, jubilæer, receptioner i Cafeén og Pavillonen er hyggeligt og stemningsfuldt (især i forår og sommer), seminarer (max. 18 personer, fordelt på 2 borde i mødelokalet), teambuilding, afdelingsseminarer (caféen kan eventuelt anvendes som mødelokale) og andet.

Mødefaciliteterne er moderne og professionelle, og atmosfæren på det lille hotel er hyggelig og afslappet.

Møder kan afholdes mellem 09:00 – 16:00, hvor det er muligt at benytte konferencefaciliteterne:

  • 300 mbit fibernet med trådløs adgang
  • Projektor og lærred
  • Tavle, flipovers og penne
  • Frisk frugt, snacks, postevand og kaffe/te
  • Tilkøb: Sodavand eller andre drikkevarer

Flotte omgivelser, der passer til dit behov

Gaardhotellet rummer et hyggeligt mødelokale, en café, tre store business værelser, tre små værelser og en stor udendørs pavillon i træ på 36 kvadratmeter.

Jagtstuen
Jagtstuen har en kapacitet på op til 18 personer med tilstødende hyggeligt køkken til servering af morgenmad. Det ligger på 1. sal og er indrettet med langbord, Chesterfield møbler, brændeovn samt nyt AV udstyr. Jagtstuen anvendes som opholdsstue til gæsterne på Gaardhotellet samt mødelokale i dagtimerne.

Caféen
Caféen har en kapacitet på op til 18 personer. Her får gæsterne serveret morgenmad eller frokost ved arrangementer. Fra Cafeén er der skøn udsigt til havepavillonen og det åbne landskab. Caféen bruges også som hyggelig arbejdsplads for Gaardhotellets gæster samt mødelokale. Her kan man også nyde gratis kaffe.

Havepavillonen
Pavillonen har en malerisk panoramaudsigt ud over landskabet. Herfra kan man se rådyrene komme helt tæt på morgen og aften. Pavillonen er indrettet med et lugtfrit bioethanol bålsted såvel som borde og stole. Havepavillonen kan anvendes hele året af gæsterne og til diverse events.

Kontakt Gaardhotellet

Du er altid velkommen til at kontakte Charlotte ved at udfylde denne formular eller du kan ringe på telefon +45 40 14 65 63

Tjek ind

Foregår efter aftale – Gæsten tjekker selv ind. Der er opsat skilte på Gården så det er nemt at finde sit værelse

Pavillonen

Rygning er tilladt udenfor samt i pavillonen. Her er der også mulighed for at grille.

Køkken og mad

Du er meget velkommen til at medbringe mad og tilberede det i køkkenet. Man skal selv sørge for opvasken. Du kan bestilles aftensmad – mandag til fredag – maden serveres kl.19.30 og koster 150.- Drikkevarer kan tilkøbes

Kaffe og te

Der er gratis kaffe og te i Jagtstuen og i Caféen.

Gratis Wi-Fi

Gaardhotellet tilbyder 300 mbit trådløs internetforbindelse. Der hænger access points flere steder på Gaardhotellet, hvilket sikrer god forbindelse alle steder. Se adgangskoden på værelset eller i køkkenet.

}
Stayed here for 2 weeks and it felt just like home. The owners are great and very friendly. The amenities are far better than a regular hotel would be.

Kærbyvej 12, 4400 Kalundborg, Denmark

Rutevejledning
Share This