Om Virkli Kalundborg

Om Virkli Kalundborg

Virkli Kalundborg henvender sig til alle, der gerne vil vide mere om Kalundborg Kommune og om de muligheder området tilbyder. Hjemmesiden henvender sig til

  • Borgere i kommunen
  • Tilflyttere
  • Turister

Hvem står bag Virkli Kalundborg

Bag Virkli Kalundborg står en lokal iværksætter, Jonas Henriksen. Han har siden 2006 arbejdet for at gøre mulighederne i Kalundborg mere tilgængelige for borgere, tilflyttere og turister. I 3-4 år deltog Jonas Henriksen i en kommunal arbejdsgruppe, der arbejdede med hvordan man bedst kunne markedsføre Kalundborg Kommune.

I 2014 oprettede Jonas hjemmesiden Wonderful Kalundborg og en tilhørende Facebook side.

I 2018 blev Wonderful Kalundborg erstattet af Virkli Kalundborg.

Velbesøgt hjemmeside

Virkli-kalundborg.dk er den eneste hjemmeside dedikeret til hele Kalundborg Kommune på internettet og er derfor meget besøgt. Uanset om man leder efter åbningstider, en butik, en virksomhed, seværdigheder, naturoplevelser eller begivenheder, så findes det på Virkli Kalundborg. Her er det hele samlet.

Annoncer på hjemmesiden

Det kan siges meget kort: Der er ikke og vil aldrig komme banner-reklamer på Virkli Kalundborg. Det er et helt klart og tydeligt valg: Folk er trætte af at se reklamer på hjemmesider. Så for at gøre hjemmesiden god at bruge, så er der taget et valg om IKKE at vise banner-reklamer på hjemmesiden overhovedet.

Ris og ros

Vi tilstræber, at oplysningerne på Virkli Kalundborg er rigtige, men kan ikke garantere, at alle informationer er korrekte og ajourført. F.eks. kan der ske ændringer på den enkelte lokalitet, som vi ikke bliver informeret om.

Virkli Kalundborg anvender data fra Google til at vise den præcise beliggenhed af de enkelte seværdigheder, butikker, virksomheder, foreninger mv. Vi viser også anmeldelser (stjerner), billeder og åbningstider fra Google.

Eksterne links

Alle eksterne links på virkli-kalundborg.dk bliver tjekket for døde links mindst en gang om måneden. virkli-kalundborg.dk påtager sig ikke ansvaret for indholdet af de sider, vi linker til.

Ansvarsfraskrivelse

Virkli-kalundborg.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader, som brugen af artikler m.v. måtte medføre, uanset og det skyldes fejl i oplysningerne eller andre årsager.

Bidragydere

En stor tak skal lyde til nedenstående for deres bidrag til at gøre Virkli Kalundborg til et godt sted på nettet at besøge.

  • Billeder fra Stian Nyhus, Havrebjerg Private Dagpleje
  • Billeder fra Karla Lentz
  • Billeder og tekster fra Niels Plaschke, Journalist
  • Ole Agerbæk, Agerbæk Foto – for flotte billeder

Kontakt Virkli Kalundborg

Du er altid velkommen til at kontakte Virkli Kalundborg ved at udfylde denne formular. Du kan giv ris/ros, komme med forslag til forbedringer eller påtale mangler på nogle af listerne. Vi vil være meget taknemmelige, hvis du vil sende os en besked og dermed være med til at gøre hjemmesiden bedre.

Share This